Fake Mulder, op de huidige plek. Hij gaat verhuizen
Volledig scherm
PREMIUM
Fake Mulder, op de huidige plek. Hij gaat verhuizen © Theo Peeters

Stadstuin met SRV-wagen en paard en wagen op pad in Gennep

OTTERSUM - Met een SRV-wagen én met paard en wagen gaat de biologische stadstuin Down to Earth Gennep van Fake Mulder na een aanstaande verhuizing met producten uit die tuin langs de deuren van de inwoners. ,,We gaan op die manier bestellingen leveren", zegt hij. 

 1. Ook kleinere carnavalsevenementen in Gennep geschrapt, oproep: kom niet naar Overloon
  UPDATE

  Ook kleinere carnaval­seve­ne­men­ten in Gennep geschrapt, oproep: kom niet naar Over­loon

  GENNEP - Niet alleen de grote carnavalsevenementen in Noord- en Midden-Limburg zijn van het programma gehaald. Ook de kleintjes zoals D’n Aftrap in Gennep op de elfde van de elfde en GAON in Ven-Zelderheide op 13 november gaan niet door. Een gevolg van het grote aantal coronabesmettingen in de provincie. In het Brabantse Overloon gaat het feest wel door. Limburgers worden door gemeente en organisatoren opgeroepen daar niet massaal naar toe te gaan.
 2. Uitslag verkiezingen nu definitief, Ben Litjens van Keerpunt protesteert en wil hertelling
  PREMIUM
  15

  Uitslag verkiezin­gen nu definitief, Ben Litjens van Keerpunt protes­teert en wil hertelling

  BOXMEER - De uitslag van de verkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk is nu definitief. In het aantal zetels voor de partijen is geen verandering meer gekomen, vergeleken met de voorlopige verkiezingsuitslag donderdag. Het CDA is dus de grote winnaar met 13 zetels, gevolgd door Team Lokaal met 8 en Liberaal LVC met 5. Ook voor de vier partijen die vorige week geen enkele zetel haalden, is geen restzetel weggelegd. Al maakt Keerpunt nog wel bezwaar tegen de uitslag.

Maasland