Haven van Heijen met het middenstuk tussen de haven en rivier de Maas waar de uitbreiding waar men de uitbreiding van de Haven wil maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Haven van Heijen met het middenstuk tussen de haven en rivier de Maas waar de uitbreiding waar men de uitbreiding van de Haven wil maken. © Theo Peeters

Uitbreiding van haven Heijen met nieuwe nevengeul gaat door als politiek instemt

De uitbreiding van de haven van Heijen en het bedrijventerrein Hoogveld, met onder meer een nieuwe nevengeul, kan doorgaan. Als het aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gennep ligt tenminste. Volgende maand moet de gemeenteraad nog groen licht geven.

5 reacties

 • Willem Zuidersteen

  5 maanden geleden
  Prachtige kans voor Heijen en regio!
 • T. Janssen

  5 maanden geleden
  Schandalig, alleen de belangen van de grindboeren zijn hier gediend. De raadsleden hebben hebben veel te weinig kennis om hier een juist oordeel over te vellen als ze al de stukken doorgelezen hebben en snappen. De burger wil woningen en natuur, geen havens om nog meer afgravingen en transporten te faciliteren. Werkgelegenheid is er al zat.
 • H. Jager

  5 maanden geleden
  Waarom maken de twee bedrijven AVG en Theunissen zelf niet gebruik van een kleine uitbreiding van de haven voor eigen gebruik ,waarom heel Heijen en Gennep in het harnas jagen, en in het stof laten bijten, en letterlijk opsnuiven, nee hoor we kiezen voor een uitbreiding met het doel een grote commerciele haven en winst maken . Er wordt toch door deze beide bv,s enorme winsten gemaakt.Ook zonder havenuitbreiding ,het glas is schijnbaar nooit vol bij deze beide bedrijven. Wees realistisch stop !
 • Johann Janssen

  5 maanden geleden
  slechte zaak.
 • Bert Gransen

  5 maanden geleden
  Goede zaak.

Maasland