Het projectgebied van de Lob van Gennep.
Volledig scherm
PREMIUM
Het projectgebied van de Lob van Gennep. © M Kuster

Verontruste ondernemers willen referendum over hoogwaterplannen Lob van Gennep

MOOK / GENNEP - Inwoners van Mook en Middelaar en Gennep moeten zich in een referendum kunnen uitspreken over de hoogwaterplannen voor de Lob van Gennep. Dat vindt de actiegroep Verontruste Lob Ondernemers. Donderdag willen de ondernemers hun plan toelichten in Milsbeek.

11 reacties

 • Hay

  2 jaar geleden
  Als Emons zijn zin krijgt zitten we straks opgescheept met een van de opties waarbij de kans op overstroming 1 op 300 jaar is. De schuif optie is de versie waar bij die kans is op een op 3000 jaar is! Dus als het moet, dan is uiteraard de schuif veruit de beste voor de inwoners van de lob. Dus laat je niet foppen!
 • Rene Dirks

  2 jaar geleden
  Dit is dus de reden ;)https://www.gelderlander.nl/gennep/koop-je-een-huis-in-milsbeek-dan-moet-de-makelaar-je-vertellen-over-de-kans-op-een-overstroming~a2b8effb/
 • Rene Dirks

  2 jaar geleden
  Je hoeft het niet eens te zijn met Emons. maar een gat lager dan de bovenkant van de dijk maakt het per definitie onveiliger. Is geen rocket science
 • Rene Dirks

  2 jaar geleden
  Prijsdaling van og komt niet door een bord maar door de misinformatie en laksheid van Lob stuurgroep die zich alleen met propaganda bezig houdt. 
 • Rene Dirks

  2 jaar geleden
  Precies. Maximale bescherming = geen schuif.

Maasland