Ontwerp voor Gennepermolen in Gennep.
Volledig scherm
Ontwerp voor Gennepermolen in Gennep. © gemeente Gennep / MeyerBergman

Voor een huis op deze plek in Gennep staan de kopers in de rij

GENNEP - Zoveel mensen willen wel op de plek van de Gennepermolen in Gennep wonen, dat het plan wordt aangepast: er komen geen 20, maar 27 woningen. Omdat er ook een kademuur verhoogd moet worden, gaat het nieuwe gebouw de hoogte in. ,,Dit zal de skyline van Gennep voor de komende honderd jaar bepalen.’’

9 reacties

 • Tom Lamers

  1 maand geleden
  Goed nieuws, eindelijk een mooie ontwikkeling op die desolate plek. Nu doorpakken!
 • KERKHOFF

  1 maand geleden
  Biker, een zienswijze moet men inzenden om bezwaar te kunnen maken. Echter bezwaar, en vooral de vervolg procedure, worden door de AwB dermate beïnvloedt dat de bezwaarmaker bijna altijd in procedure door ontbreken "belanghebbende" in ongelijk gesteld wordt. Het is zelfs zo sterk als er wettelijke voorschriften bestaan en de bezwaarmaker is bij die wettelijke voorschriften geen belanghebbende dat al voldoende is om in ongelijk gesteld te worden. In strijdt met bv water win gebied is geen rechtsgrond voor naaste buur.
 • Harm Teunissen

  2 maanden geleden
  Zou toch een keer leren tellen. Er zijn veel meer woningen gebouwd. Maar inderdaad nog te weinig. Gemeente had Theresa hoeve moeten kopen. Dan hadden ze een veelvoud (en ook sociale woningen) kunnen bouwen voor ook nog eens lagere kosten en zonder Gennep om zeep te helpen!
 • Biker

  2 maanden geleden
  Begin maar vast met het ronselen van omwonenden en hoe om te gaan met bezwaarschriften en zienswijzes. Die zal gemeente Gennep naast zich neer leggen om het vervolgens als je het aanspant voor de raad van state succesvol te verdedigen tegen bezwaarmakers. De gemeentes krijgen nl vrijwel altijd gelijk bij de RVS. De bouwlobby is ontzettend sterk, je speelt een verloren wedstrijd. Ik spreek helaas uit ervaring...
 • Biker

  2 maanden geleden
  Het gaat weer eens om de knaken, de skyline zal ontwikkelaar en gemeente Gennep worst zijn. Dit soort projecten worden altijd op dezelfde manier gebracht, upgrade van de stad, aanzicht, wonen op niveau, kansen, werkgelegenheid etc. etc. en uiteindelijk zit je als kleine stad met wat nu nog een mooi aanzicht is vanaf de henakker straks tegen een plomp appartementcomplex van 4 hoog aan te kijken. Met een lelijke hoge muur ervoor. Hoezo een verbetering, wat een dom gezwets..
 1. Ondernemers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen
  Play

  Onderne­mers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen

 2. Bruls: 'Dit zijn geen demonstranten, maar coronahooligans'
  Play

  Bruls: 'Dit zijn geen demonstran­ten, maar coronahoo­li­gans'

Maasland