De pijlwagen kwam door de aanrijding flink beschadigd verkeerd om op de rijbaan te staan.
Volledig scherm
De pijlwagen kwam door de aanrijding flink beschadigd verkeerd om op de rijbaan te staan. © AS Media

Vrachtwagen rijdt tegen pijlwagen op A77 bij Heijen; wegafzetting blijft voorlopig nog staan

UpdateHEIJEN - Op de A77 is donderdagochtend rond 09.45 uur een vrachtwagen tegen een pijlwagen gereden. Daarbij is de pijlwagen flink beschadigd geraakt. Of er schade was aan de vrachtwagen is niet bekend.

8 reacties

 • Bouwman - koops

  3 jaar geleden
  Wat een geluk dat er op dat moment niemand toevallig achter de auto stond. Ooit een cursus op deze manier verloren.vergeet dat nooit meer toen zijn collega's mij het vertelden
 • Teun

  3 jaar geleden
  Kom net van Italië, daar zitten overal gaten in de weg zonder wegafzetting uiteraard. Kiep er wat gietasfalt in en klaar.
 • de heer J. Zomers (67)

  3 jaar geleden
  Je moet beton met een rand van rubber installeren... en daar dan asfalt overheen doen. Dit kan dan uitzetten en krimpen zonder dat er een scheur of gat ontstaat.Vroeger had je wegen met betonplaten en een rubbere rand ertussen, dat deden ze niet voor niets.
 • xxx

  3 jaar geleden
  het is nu niet meer heet!
 • Kees

  3 jaar geleden
  Lees even goed wat er staat,  dat gat is niet een normaal gat maar een gat tussen de brug en de weg, als je die voeg eventjes snel gaat repareren gaat het zeer waarschijnlijk binnen korte tijd weer kapot en is de schade nog groter.Dit komt omdat de brug uitzet bij warmte en krimpt bij kou. Dus als je het gat dicht maakt tijdens de hitte van een paar weken geleden. Scheurt het meteen weer als het kouder wordt en dan is de rijbaan misschien wel langer dicht dan nu.