Volledig scherm
PREMIUM
De verwilderde rotonde bij de kruising van Spoorstraat, Heijenseweg en Brabantweg. ,,Sommige mensen denken dat er zomaar wat groeit. Maar dat is niet zo.’’ © Theo Peeters

Waarom deze rotondes in Gennep de meningen verdelen

GENNEP - Het onderhoud van twee rotondes in de Brabantweg in Gennep laat ernstig te wensen over. Hoogste tijd dat de gemeente Gennep ingrijpt, vinden de leden van de CDA-fractie in Gennep.

Volgens de partij vinden ook inwoners van Gennep dat de rotondes er troosteloos bij liggen. Terwijl de Brabantweg en de rotondes toch de entree zijn van de Niersstad.

In een serie vragen aan het college van burgemeester en wethouders vraagt het CDA aandacht voor het probleem. En legt de vraag voor of Gennep de rotondes een nieuwe inrichting gaat geven om de boel op te knappen. De antwoorden laten nog even op zich wachten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Vijf ideeën uit Ottersum in de race voor subsidie van jongerencafé Vrijdagavond bij Koos

    Vijf ideeën uit Ottersum in de race voor subsidie van jongeren­café Vrijdag­avond bij Koos

    OTTERSUM - Op de laatste vrijdag van deze maand weet het dorp Ottersum wie gewonnen heeft. Op die avond wordt in het jongerencafé Vrijdagavond bij Koos bekend gemaakt welk van de vijf ideeën uit het dorp in aanmerking komt voor een subsidie. Het jongerencafé zamelde de afgelopen jaren van elk verkocht drankje een klein bedrag in. Dat leverde een totaal van 5.000 euro op. Dat geld wordt beschikbaar gesteld voor een idee waarvan heel Ottersum profijt kan hebben.

Maasland