Volledig scherm
PREMIUM
De verwilderde rotonde bij de kruising van Spoorstraat, Heijenseweg en Brabantweg. ,,Sommige mensen denken dat er zomaar wat groeit. Maar dat is niet zo.’’ © Theo Peeters

Waarom deze rotondes in Gennep de meningen verdelen

GENNEP - Het onderhoud van twee rotondes in de Brabantweg in Gennep laat ernstig te wensen over. Hoogste tijd dat de gemeente Gennep ingrijpt, vinden de leden van de CDA-fractie in Gennep.

Volgens de partij vinden ook inwoners van Gennep dat de rotondes er troosteloos bij liggen. Terwijl de Brabantweg en de rotondes toch de entree zijn van de Niersstad.

In een serie vragen aan het college van burgemeester en wethouders vraagt het CDA aandacht voor het probleem. En legt de vraag voor of Gennep de rotondes een nieuwe inrichting gaat geven om de boel op te knappen. De antwoorden laten nog even op zich wachten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. CDA, SP en PvdA vragen opheldering minister over aanrijtijden ambulance in Gennep

    CDA, SP en PvdA vragen ophelde­ring minister over aanrijtij­den ambulance in Gennep

    GENNEP / DEN HAAG - Lopen inwoners van de gemeente Gennep gevaar doordat de ambulancezorg niet meer vanuit Gennep verzorgd wordt? Hoe denkt VVD-minister Bruno Bruins van Medische Zorg en Sport ervoor te zorgen dat ambulances de aanrijtijden - de tijd die nodig is om na een hulpvraag bij de calamiteit te komen - van maximaal 15 minuten niet overschrijden? Drie Tweede Kamerleden Joba van den Berg (CDA), Henk van Gerven (SP) en Lilianne Ploumen (PvdA) hebben 13 vragen gesteld aan de minister over de kwestie.

Maasland