Volledig scherm
PREMIUM
De verwilderde rotonde bij de kruising van Spoorstraat, Heijenseweg en Brabantweg. ,,Sommige mensen denken dat er zomaar wat groeit. Maar dat is niet zo.’’ © Theo Peeters

Waarom deze rotondes in Gennep de meningen verdelen

GENNEP - Het onderhoud van twee rotondes in de Brabantweg in Gennep laat ernstig te wensen over. Hoogste tijd dat de gemeente Gennep ingrijpt, vinden de leden van de CDA-fractie in Gennep.

Volgens de partij vinden ook inwoners van Gennep dat de rotondes er troosteloos bij liggen. Terwijl de Brabantweg en de rotondes toch de entree zijn van de Niersstad.

In een serie vragen aan het college van burgemeester en wethouders vraagt het CDA aandacht voor het probleem. En legt de vraag voor of Gennep de rotondes een nieuwe inrichting gaat geven om de boel op te knappen. De antwoorden laten nog even op zich wachten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Vrijheid-express oefent Maand van de Vrijheid met stop op Highlanderbridge Gennep

    Vrij­heid-express oefent Maand van de Vrijheid met stop op Highlander­brid­ge Gennep

    GENNEP - Tijdens de Maand van de Vrijheid in 2020 - van 4 april tot 5 mei - komt de Vrijheid-express in alle Nederlandse provincies. Dan rijden veertien, herkenbare bussen door twaalf Nederlandse provincies, door Amsterdam en door Den Haag. Ze moeten zo’n zestig verschillende plekken aandoen. De Vrijheid-express stond bij wijze van proef woensdag een uurtje stil in Gennep. De enige bus die er op dit moment is voor het project parkeerde tijdelijk op de halte van de Highlanderbridge ofwel de Niersbrug.
  2. Gennep investeert in wielren-imago: contract van 3 jaar met klassieker Boels Ladies Tour

    Gennep investeert in wiel­ren-ima­go: contract van 3 jaar met klassieker Boels Ladies Tour

    GENNEP - De komende drie jaar is Gennep start-, doorkomst- en finishplaats van een van de etappes van wielerklassieker Boels Ladies Tour. De Niersstad tekent een contract waarin die afspraken zijn vastgelegd. Op 5 september strijkt de karavaan van de vrouwenronde in Gennep neer. Op de Markt presenteren de wielrensters zich aan het publiek. Start en finish van de etappe zijn op het Jan Lindersplein. Doordat de route nieuw wordt ingedeeld komen de sportvrouwen diverse keren door de stad tijdens de Gennepse etappe.

Maasland