Volledig scherm
PREMIUM
De verwilderde rotonde bij de kruising van Spoorstraat, Heijenseweg en Brabantweg. ,,Sommige mensen denken dat er zomaar wat groeit. Maar dat is niet zo.’’ © Theo Peeters

Waarom deze rotondes in Gennep de meningen verdelen

GENNEP - Het onderhoud van twee rotondes in de Brabantweg in Gennep laat ernstig te wensen over. Hoogste tijd dat de gemeente Gennep ingrijpt, vinden de leden van de CDA-fractie in Gennep.

Volgens de partij vinden ook inwoners van Gennep dat de rotondes er troosteloos bij liggen. Terwijl de Brabantweg en de rotondes toch de entree zijn van de Niersstad.

In een serie vragen aan het college van burgemeester en wethouders vraagt het CDA aandacht voor het probleem. En legt de vraag voor of Gennep de rotondes een nieuwe inrichting gaat geven om de boel op te knappen. De antwoorden laten nog even op zich wachten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland