Kunstenaar Richard Smeets uit Heijen, met het ontwerp voor een nieuw glas-in-loodraam voor de Martinustoren in Gennep.
Volledig scherm
PREMIUM
Kunstenaar Richard Smeets uit Heijen, met het ontwerp voor een nieuw glas-in-loodraam voor de Martinustoren in Gennep. © Theo Peeters

Waarom je dit kunstwerk nooit in het echt zult zien

GENNEP / HEIJEN - Je kunt de monumentale Martinustoren in Gennep het hele jaar bezoeken. Maar bezoekers willen ook wel eens iets nieuws. Dat leek er te komen met een raam van een vooraanstaande kunstenaar. Maar ineens twijfelt de eigenaar van de toren. 

2 reacties

 • H Jager

  2 maanden geleden
  Hallo Richard, bij de opening destijds van het gemeente huis van gennep EEN MOOIE drieluik gemaakt destijds met wethouder Th Brons en prijs vooraf gemaakt . Als ze jou opdracht geven, en jullie vooraf prijs hebben afgesproken, moet het product toch geleverd en betaald worden , anders is er toch contract breuk. Ik vind het jammer voor de eigenaar van deze toren ,gemiste kans product gewoon plaatsen of is mijn zienswijze onjuist in de kunst wereld, trouwens ben het met volledig met Sien eens.
 • Sien hoesen

  3 maanden geleden
  Prachtig dit raam!!!! Geen geld voor zegt de gemeente...maar wel voor een lelijke plastic puist op de Niersdijk???
 1. Provincies betalen niet mee aan tekort Maaslijn, Rijk moet extra 79 miljoen betalen
  PREMIUM
  1

  Provincies betalen niet mee aan tekort Maaslijn, Rijk moet extra 79 miljoen betalen

  BOXMEER - De provincies Limburg, Brabant en Gelderland zijn niet van plan mee te betalen aan het miljoenentekort dat is ontstaan op plannen voor de elektrificatie en verdubbeling van de Maaslijn. De drie provincies hebben een brief gestuurd aan staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat. Daarin houden ze vast aan het standpunt dat het Rijk voor het ontstane tekort moet opdraaien.
 1. Van Dissel verwacht vanaf begin mei duidelijke daling

  Van Dissel verwacht vanaf begin mei duidelijke daling

 2. Agent schiet 16-jarig meisje dood in Ohio
  Play

  Agent schiet 16-jarig meisje dood in Ohio

Maasland