Wie is het meest rebels in links Gennep?

GENNEP - Wordt corona misbruikt om de plaatselijke democratie dwars te zitten? Ja, vindt de PvdA in Gennep. Waar hoorden we dat eerder? Juist: bij de SP in Boxmeer.

4 reacties

 • Ook

  2 maanden geleden
  Dit artikel gaat over de PvdA in Gennep!
 • John Bruin

  2 maanden geleden
  Alweer? Wat is hier rebels aan? Het is gewoon onzin. Burgers mogen niet met meer dan 2 man bij elkaar komen. Al ga je 20 meter van elkaar vandaan zitten. En Brouwers wil in zijn voorbeeldfunctie tegen alle adviezen ingaan ondanks hoge leeftijd en fragiele gezondheid van enkele raadsleden. Hoe egoïstisch en dom kun je zijn.Natuurlijk heeft vergaderen met de Zoom wat beperkingen, maar onder de gegeven omstandigheden is het een alom aanvaard alternatief. Zowat alle bedrijven gebruiken het.  De PvdA zet zich nu vrijwillig buiten spel en heeft daardoor achteraf geen recht van spreken meer. 
 • Willem

  2 maanden geleden
  Bij de SP in Boxmeer krijg ik vaker het idee dat ze meer voor de schijn dan voor de effectiviteit voor de kiezers bezig zijn. Wat krijgen ze nu werkelijk klaar met hun "tegen-gedrag"?
 • SK73

  2 maanden geleden
  Wellicht moeten deze politici zich realiseren dat ze zijn gekozen door de inwoners van hun gemeente. Ze hebben hun het vertrouwen gegeven hun belangen te behartigen. Door niet mee te doen, om welke reden dan ook, gebeurd dit in ieder geval niet.
 1. Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen
  Play

  Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen

 2. Tienduizenden restaurants in Italië open ondanks verbod
  Play

  Tienduizen­den restau­rants in Italië open ondanks verbod

Maasland