26 mei 2021
Drie scholieren van de Amersfoortse berg mogen zelf bij de sollicitatie zijn van nieuwe leerkrachten. En hebben een stem wie er aangenomen wordt.
Op de voorgrond links Jasmijn Jeulink, voor rechts Duco Kuipers en achter Finn de Hamer
Volledig scherm
PREMIUM
26 mei 2021 Drie scholieren van de Amersfoortse berg mogen zelf bij de sollicitatie zijn van nieuwe leerkrachten. En hebben een stem wie er aangenomen wordt. Op de voorgrond links Jasmijn Jeulink, voor rechts Duco Kuipers en achter Finn de Hamer © Saskia Berdenis van Berlekom

Finn (17) krijgt straks les van de docent die bij hem op sollicitatiegesprek kwam

Docenten op een school zijn er in de eerste plaats voor de leerling. Om les te geven, te motiveren en om steun te bieden als het moeilijk gaat. Des te belangrijker om scholieren te betrekken bij het vinden van de meest geschikte leraren, vindt Openbaar Lyceum De Amersfoortse Berg. En dus zit er voortaan standaard een leerling bij de sollicitatiegesprekken. 

  1. ‘Ik bezocht eerst een ashram en wilde holistisch verwekken en baren, maar eindigde met ruggenprik’
    Mijn bevalling

    ‘Ik bezocht eerst een ashram en wilde holistisch verwekken en baren, maar eindigde met ruggenprik’

    Tot haar 29ste jaar voelt ondernemer Jeanet Wolf (32) dat ze geen kinderen wil, maar tijdens een reis door Bali met haar liefde John verandert dit. Met een holistische kijk op verwekking, zwangerschap en bevalling heeft ze de wens om thuis te bevallen, zonder pijnmedicatie. De realiteit is anders: door complicaties bevalt ze in het ziekenhuis en krijgt ze alles wat ze niet wilde, inclusief een ruggenprik.