Ouders boos om ‘snotneuzenbeleid’ basisschool: ‘Soms lopen gemoederen hoog op’

nieuwe regelsBasisscholen hebben sinds afgelopen maandag te maken met strengere coronaregels, maar ze mogen wél openblijven. Hoe is de eerste week verlopen?

2 reacties

 • Jan Bergmans

  2 maanden geleden
  Je kunt je kinderen veel beter privé onderwijs geven met 50% online en 50% klassikaal, dan leren ze ook niet al die Woke en Klimaat onzin maar gewoon echt taal, rekenen en maatschappijleer met een goed gezond portie wantrouwen naar de overheid.
 • M. van Dichteren

  2 maanden geleden
  Door een dobeelsteen beleid van onze overheid, worden mensen tegen elkaar gezet. Samen eruit komen lukt niet, thuis doe je wat er verwacht wordt. Op school doen de leerkrachten dit. Had de scholen dicht gedaan en online les of geen les gegeven. Bewezen achterstand van kinderen, ik kan het niet terug vinden dat dit is getoetst.
 1. Na zijn echtscheiding vond Mike eindelijk rust in een speciaal huis voor gescheiden ouders
  PREMIUM

  Na zijn echtschei­ding vond Mike eindelijk rust in een speciaal huis voor gescheiden ouders

  Door heel Nederland kun je ze vinden: de Parentshouses. Dat zijn huizen waar gescheiden ouders tegen een lage huurprijs een tijdelijke woonruimte krijgen, zodat problemen in de thuissituatie niet escaleren. Maar hoe leef je in zo’n woning? Mike Claus (33) uit Raalte heeft er gebruik van gemaakt, waardoor hij dicht bij zijn kinderen kon blijven wonen. ,,Het gaf veel rust in een roerige tijd.’’