Een lege klas op een Rotterdamse school. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Een lege klas op een Rotterdamse school. Foto ter illustratie. © Bart Hoogveld

‘Ouders willen geen schoolsluiting, maar strengere maatregelen’

De meeste ouders willen strenge maatregelen in het onderwijs om een schoolsluiting te voorkomen. Dit blijkt uit een peiling onder ruim 2000 ouders van Ouders & Onderwijs.  

11 reacties

 • Charles de Wit

  1 jaar geleden
  Itsma Er zijn tientallen studies die laten zien dat mondkapjes wel werken, waaronder door het Max Planck Institut die oa met datasets uit de VS en China dit bestudeerd hebben. Maar dan moet je ze wel juist gebruiken, want het moet over je mond en je neus. En als je de zo'n grote gok hebt dat dat niet kan, kun je ook een hoeslaken pakken. En opeens is Rutte wel te vertrouwen volgens de wappies? Wat willen jullie nou.
 • Marc Itsme

  1 jaar geleden
  L. Smeding omdat mondkopjes niet werken. Zie uitspraak juni 2020 door Rutte: mondkapjes zijn schijnveiligheid.
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Wendy vertel jij dat even aan de mensen die niet geholpen kunnen worden in de ziekenhuizen, sjonge jonge wat een kortzichtigheid.
 • H. Roberts

  1 jaar geleden
  @Wilma, triest dat je niet wil inzien dat het wel meevalt. Alle 'eisen' die in deze commentsectie worden geopperd, zijn kansloos en zullen niks helpen. Mondkapjes bij kinderen?? Sluiten scholen?? Ouders weren?? Scholen nu sluiten en vakantie naar voren halen?? Alsof het dan wel over is en gaat. Zo naïef allemaal. Wendy heeft gelijk, mee leren leven anders blijven we dus voor altijd in deze verkrampte maatschappij leven waarbij alle vrijheden zijn ingeperkt. En dan heeft FvD dus alsnog gelijk.
 • Wilma van Well

  1 jaar geleden
  @ Wendy Grenningloh, Het gaat er niet om wat jij niet wil. Het gaat om de volksgezondheid! Treurig dat veel mensen maar niet de ernst van een pandemie willen zien!