Geen zin in vieze luiers? Volgens de Belgische Tessa Raedschelders zijn baby's makkelijker zindelijk te krijgen dan de meeste mensen denken.
Volledig scherm
Geen zin in vieze luiers? Volgens de Belgische Tessa Raedschelders zijn baby's makkelijker zindelijk te krijgen dan de meeste mensen denken. © Hollandse Hoogte / ANP

Tessa leert jonge ouders hun baby zindelijk maken: ‘Kan al week na bevalling’

Een baby die al meteen ‘op het potje gaat’? Dat kan volgens Tessa Raedschelders. Deze coach uit België leert jonge ouders hoe zij hun baby meteen vanaf het begin zindelijk kunnen maken. ,,Het is een kwestie van signalen opvangen en erop inspelen.”

1 reactie

 • Marleen Verstraeten

  2 maanden geleden
  Vroeger was het heel gewoon dat je je kind zodra het zelfstandig kon zitten meteen op een potje zet als het aangeeft naar de wc te moeten, maar 1 week na de bevalling dat is zo een klinklare onzin. Je kind is dan nog niet in staat om zichzelf rechtop zittend te houden, dus waarom zou je dat forceren? Ik ben echt tegen ouders die hun kinderen met luiers aan naar de kleuterschool sturen, maar om een pasgeboren baby steeds uit de kleren te trekken en op een potje te zetten is gewoon gekkenwerk.
 1. Zusje van Kim en Isa had kanker: ‘We waren niet alleen haar, maar ook onze ouders kwijt’
  PREMIUM

  Zusje van Kim en Isa had kanker: ‘We waren niet alleen haar, maar ook onze ouders kwijt’

  Het zusje van Kim en Isa Schrik kreeg kanker. Ze waren niet alleen haar, maar ook hun ouders tijdelijk ‘kwijt’. Hun zusje lag veel in het ziekenhuis en hun ouders waren vaak met haar bezig. En hoe logisch dat ook is, het is voor broers en zussen van patiëntjes best lastig dat zij een tijd op een tweede plaats staan. ,,Als je ouders al thuis zijn, dan zijn ze met hun hoofd nog daar. Dat is weleens moeilijk.”