Mark Reijntjens
Volledig scherm
PREMIUM
© Mark Reijntjens

Hoe Nederland de booster-boot miste: 'Er vallen extra doden doordat we zo laat zijn begonnen’

ReconstructieAndere landen zijn allang begonnen met een boostervaccinatie, Nederland wachtte af en begon te laat, oordelen experts. Over kostbare maanden waarin het kwartje maar niet viel en personeelsproblemen bij de GGD.

8 reacties

 • frank jansen

  1 jaar geleden
  Maak een oud-politicus (Rouwvoet) hoogste baas van de GGD-organisatie en alle vaart op alle terreinen gaat eruit. Overleggen, overleggen, overleggen, etc.
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Iedereen in Nederland heeft er een eigen mening over en wil meepraten. Ik vind dat in een crisissituatie dat hele polderen overboord gegooid moet worden.
 • Ron van Dijk

  1 jaar geleden
  Ik heb mijn mouw alvast opgestroopt. Kom maar op met die booster!
 • Rick

  1 jaar geleden
  Het is tijd voor nieuwe mensen. Want als je met 25 miljoen vaccinaties nog steeds afkoerst op code zwart hebben de beleidsbepalers gefaald. Mark, Hugo, het OMT, het RIVM, allemaal stapelen ze fout op fout. Als dit een bedrijf was geweest waren ze allemaal al lang ontslagen. In plaats daarvan krijgen de gewone burgers vanavond ongetwijfeld de schuld want we houden ons niet aan de maatregelen. Het is bizar.
 • Els Weber-van Dreuten

  1 jaar geleden
  Stelletje kneuzen in Den Haag zijn voortdurend te laat, zelfs een regering samenstellen loopt uit op bekvechten. Het lijken wel kleuters.