Nienke Gottenbos herschreef haar succesvolle boek ‘De Poepdokter’ omdat inmiddels nog nóg meer bekend is over onze ontlasting.
Volledig scherm
PREMIUM
Nienke Gottenbos herschreef haar succesvolle boek ‘De Poepdokter’ omdat inmiddels nog nóg meer bekend is over onze ontlasting. © Angeliek de Jonge

‘Poepdokter’ Nienke geeft tips voor dé perfecte drol: ‘Iedereen hoort probleemloos te poepen’

Als het goed is, heeft iedereen er dagelijks mee te maken: de grote boodschap. ‘Poepdokter’ Nienke Gottenbos (39) herschreef haar succesvolle bestseller De Poepdokter en voegde nog meer kennis en handige tips toe, zodat iedereen ‘de perfecte drol’ in de wc kan vinden. ,,Zelfs bij mij ruikt het niet altijd naar viooltjes.”

  1. Hans (52) kreeg vijf jaar geleden een hartstilstand en raakt het internet met zijn tatoeage én boodschap

    Hans (52) kreeg vijf jaar geleden een hartstil­stand en raakt het internet met zijn tatoeage én boodschap

    ‘08 oktober 2016 hield mijn hart op met kloppen. Die dag had ik zoveel geluk’, met die woorden opende Hans Rhebok vorig weekend een LinkedIn-bericht. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar het is precies hoe Hans terugkijkt op die zwarte dag met een gouden randje. Hij had dan wel dood kunnen zijn, maar hij lééft nog. En dat is dankzij reanimatie en AED. De gebeurtenis zette hem aan het denken en inmiddels maakt hij zich hard voor meer AED’s en reanimatiekennis in Nederland. En de boodschap die hij daarover deelt op LinkedIn werd breed ontvangen.