Baby op moeders hand in het ziekenhuis. Verpleegkundige die orale vaccinatie tegen rotavirus-infectie maakt. Kinderen gezondheidszorg en ziektepreventie.
Volledig scherm
Baby op moeders hand in het ziekenhuis. Verpleegkundige die orale vaccinatie tegen rotavirus-infectie maakt. Kinderen gezondheidszorg en ziektepreventie. © Shutterstock

Rotavaccin op de lange(re) baan geschoven: ‘Onbegrijpelijk. Dit kan duizenden opnames schelen’

Kinderartsen zijn verbaasd dat het besluit over het rotavaccin wordt doorgeschoven naar een volgend kabinet. ,,Onbegrijpelijk! Dit kan duizenden ziekenhuisopnames per jaar schelen.’’

3 reacties

 • Jessica Berends

  1 maand geleden
  Blokhuis is can de GristenUnie, een club die uit geloofsovertuiging graag moderne wetenschap en vooruitgang blokkeert en frustreert. Het zal er ongetwijfeld mee te maken hebben.
 • HAM G.

  1 maand geleden
  Oh het gaat ze allemaal te snel. Er moeten consultatiebureau’s voorbereid worden om de babies te kunnen druppelen. En er moet geld voor vrijgemaakt worden. Ze hebben verdomme miljarden al geïnvesteerd in covid-vaccins en GGD-priklocaties en dan kan zóiets kleins niet meer georganiseerd worden? In wat voor wereld leven we?
 • Marcel Rijkers

  1 maand geleden
  Als ze nu stoppen met enten tegen Corona en met dit beginnen heeft de toekomst meer zin!!