Afgelopen juli organiseerde Trans Zorg Nu! een demonstratie in Amsterdam, tegen de wantoestanden in de transgenderzorg en voor een structureel ander systeem.
Volledig scherm
Afgelopen juli organiseerde Trans Zorg Nu! een demonstratie in Amsterdam, tegen de wantoestanden in de transgenderzorg en voor een structureel ander systeem. © Joris van Gennip

Transgenderzorgaanbieder Stepwork ligt onder vuur

Een van de grootste particuliere transgenderzorgaanbieders Stepwork ligt onder vuur en heeft faillissement aangevraagd. Dat meldt Zembla na recent onderzoek. Waar het bedrijf tot voor kort werd gezien als een van de redders binnen de transgenderzorg, blijkt het achter de schermen één grote chaos te zijn.

  1. Jaap moest zijn nek breken om erachter te komen wat het leven echt de moeite waard maakt

    Jaap moest zijn nek breken om erachter te komen wat het leven echt de moeite waard maakt

    Ontevredenheid. Dat was het gevoel dat Jaap Bressers (37) overspoelde toen hij als 21-jarige jongen met een gebroken nek door zee dreef en terugkeek op zijn jonge leven. Hij belandde in een rolstoel en besloot nu écht iets van zijn leven te gaan maken. Sindsdien inspireert hij anderen om uitdagingen om te zetten in positiviteit. Als spreker op het podium, en sinds coronatijd op LinkedIn, waar zijn positieve berichten heel het internet overgaan.