Volledig scherm
PREMIUM
De kapel bij Maaszicht in Grave blijft behouden en wordt multifunctioneel. Maar dus geen bierbrouwerij zoals aanvankelijk de bedoeling was. © Ed van Alem

Ambitieus plan van bierbrouwer in kapel Maaszicht in Grave gesneuveld

GRAVE - Ed Linnenbank uit Grave heeft zijn plannen voor een bierbrouwerij in de kapel van het voormalige zorgcentrum Maaszicht aan de Oliestraat in de ijskast gezet. In plaats van dit project neemt hij per 1 juli het café Oud Grave aan de Klinkerstraat over. Hij wil in dit horecapand een speciaalbierencafé starten.

De plannen van de Graafse Bierbrouwer waren ambitieus. ,,Twee jaar zijn wij bezig geweest om in de kapel een horecalocatie met brouwerij te realiseren. Veel voorbereidingen en inspanningen heeft het gekost, maar toch hebben wij besloten de stekker uit de kapel te trekken. Een minder leuk bericht. Om diverse redenen gaat dit nu niet door. De voornaamste reden is dat het allemaal te lang gaat duren.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland