Het klooster aan de Oliestraat staat waar de appartementen komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het klooster aan de Oliestraat staat waar de appartementen komen. © Ed van Alem

Appartementen in Grave zijn ineens duurder: ‘Bouwkosten enorm gestegen’

GRAVE - De koopappartementen in bouwproject Prinsenstal in Grave worden duurder. Wie een optie had genomen op een van de woningen krijgt een nieuwe, hogere aanbieding.

5 reacties

 • Theo Cools

  4 maanden geleden
  Optie en voorlopig koop contract zijn verschillende dingen.
 • C Muller

  4 maanden geleden
  Wil er wel een overnemen.
 • Willem Zuidersteen

  4 maanden geleden
  @Peters, door de wereldwijde supply chain crisis worden orders meermaals in prijs aangepast nog voordat het hier in het land is. Als bouwer weigeren te betalen betekend opnieuw weken wachten tot het hier is, en dan voor nog hogere prijzen. Niet doorberekenen aan je klant kan op een gegeven moment ook niet meer.
 • Jan Peters

  4 maanden geleden
  Dat er een gedeelte doorberekend wordt, kan ik nog begrijpen. Maar kan mij niet van de indruk, onttrekken dat er al materiaal eerder zijn besteld, dan de totale verhoging materiaalkosten die er nou komt op koopprijs appartementen. Kunnen kopers zich daar niet op beroepen? Nog 1 vraag als er een voorlopig koopcontract is opgesteld, denk optie op de koopappartementen is dat dan niet juridisch gedekt?
 • tinus aardsen

  4 maanden geleden
  Dat was wel te verwachten, alles word door berekend naar de huurder/ koper toe. Krijg je nog niet eens huurtoeslag! Fijn wonen zo!