Volledig scherm
Het Ballonfestival Grave in 2018. Toen werd er wel gevaren, met luchtballonnen in de vorm van onder andere een piraat en Vincent van Gogh. © Foto Jan Bouwhuis

Ballonfestival Grave probeert het zondag gewoon nog een keer

GRAVE - Het Ballonfestival Grave krijgt een extra dag om te mogen vliegen met ballonnen. De organisatie hoopt dat de 35 ballonnen zondag wél op kunnen stijgen.

Het ballonfestival in Grave werd vrijdagavond afgelast in verband met te harde wind. De organisatie vond het bij de weersomstandigheden onverantwoord om te varen. Ook zaterdag blies de wind roet in het eten.

Zondag zullen, als het weer het toelaat, 35 luchtballonnen opstijgen rond de klok van 19.00 uur. De organisatie heeft daar toestemming voor gekregen van de gemeente Grave en de provincie Noord-Brabant.

Volledig scherm
Het Ballonfestival Grave in 2018. Toen werd er wel gevaren, met luchtballonnen in de vorm van onder andere een piraat en Vincent van Gogh. © Theo Peeters
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland