Volledig scherm
Veel bezoekers, maar de luchtballonnen gingen vrijdag de lucht niet in. Zaterdag meldde de organisatie dat dit onderdeel van het programma opnieuw is geschrapt. © Ed van Alem

Ballonvaarten Grave ook vandaag van programma geschrapt

GRAVE - Het zit de organisatoren van het tiende Ballonfestival Grave niet mee. Vrijdag konden de luchtballonnen al niet varen vanwege de harde wind, vandaag zijn de vaarten eveneens van het programma geschrapt. Weer vanwege de wind. 

Tot grote teleurstelling van Mirjam Noor, een van de organisatoren. Volgens haar gaan de andere activiteiten wel door. Er zijn helikoptervluchten, er speelt een band maar het belangrijkste onderdeel - de ballonnen - is niet te zien. 

De organisatie had van tevoren al aangegeven dat de tiende editie de laatste zou zijn. Dat blijft - ondanks de tegenvaller - ook zo, zegt Noor.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland