Politie. Archieffoto.
Volledig scherm
Politie. Archieffoto. © anp

Bewusteloze man in Grave mogelijk door misdrijf zwaargewond geraakt

GRAVE - Een 65-jarige man is donderdagochtend bewusteloos en zwaargewond gevonden in zijn huis aan de Infirmerie in Grave. Het is niet duidelijk wat er is gebeurd, maar de politie sluit een misdrijf niet uit.

De recherche doet onderzoek naar de zaak en vraagt om tips. De man is zaterdagmiddag nog steeds niet bij kennis.

Op Hemelvaartsdag nam een vriendin van de man rond 08.45 uur contact op met de politie. Zij had de man gevonden met ernstige verwondingen aan zijn hoofd. Hij was bovendien niet bij bewustzijn. De man is donderdag meegenomen naar een ziekenhuis, waar hij nog altijd ligt.

Niets gezien

Een eerste onderzoek van de politie heeft nog niet veel opgeleverd. Vrienden en mensen uit de buurt hebben niets gezien of gehoord. ,,Het is niet helemaal duidelijk hoe de verwondingen zijn ontstaan. Ze kunnen het gevolg zijn van een val, maar gezien de verwondingen is ook een misdrijf niet uitgesloten’’, aldus de recherche.

Het onderzoek is zaterdag verder gegaan met uitgebreid sporenonderzoek in het huis. Aanvullend roept de politie nu getuigen op zich te melden (via 0900-8844). De politie gaat er vooralsnog vanuit dat de man donderdagochtend vroeg gewond is geraakt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland