Wisseveld achter Catharinahof. Over twee jaar moet het er vol met huizen staan.
Volledig scherm
PREMIUM
Wisseveld achter Catharinahof. Over twee jaar moet het er vol met huizen staan. © Ed van Alem

Bouw Wisseveld in Grave komt in een stroomversnelling

GRAVE -  Over twee jaar heeft het gebied Wisseveld in Grave een metamorfose ondergaan. Want als het aan Gertjan van der Heide en Krijn Goudzwaard van GBB, het Grond- en Bouw Bureau uit Scherpenzeel ligt, gaat zo snel mogelijk de schop in de grond in het plandeel tussen Catharinahof en de winkels aan de Arnoud van Gelderweg. ,,Het gebied komt nu echt in een stroomversnelling”, zegt Van der Heide.

Met het gebied achter woon- en zorgcomplex Catharinahof kan worden begonnen nu de bouw op het Oranjebastion, de eerste fase van Wisseveld, is afgerond. ,,We zijn bezig met het beeldkwaliteitsplan. In het gebied komt een combinatie van woningen voor gezinnen, levensloopbestendige woningen en woningen voor starters”, legt Goudzwaard uit. ,,Bijvoorbeeld patiowoningen voor mensen die eventueel gebruik zouden kunnen maken van de faciliteiten van Catharinahof en daardoor zelfstandig kunnen blijven wonen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland