Parachutisten landen bij Grave. Ter herdenking van Market Garden nu 75 jaar geleden en de bevrijding.
Volledig scherm
Parachutisten landen bij Grave. Ter herdenking van Market Garden nu 75 jaar geleden en de bevrijding. © Theo Peeters

‘Bridge 11 bij Grave is van ons’

GRAVE - Duizend militairen landden er woensdag bij Groesbeek. Donderdag werd een en ander nog eens dunnetjes overgedaan in Grave. In 1944 sprong het 504e Parachute Infantery Regiment aan de noordkant van de Maas en de Campany E was belast met de sprongen aan de Graafse kant. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Recreatiebeheerder De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroepen uit Mill
    PREMIUM
    update/video

    Recreatie­be­heer­der De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroe­pen uit Mill

    MILL/LANGENBOOM - Bedreigingen waren zijn deel toen een van de beheerders van recreatieplas De Kuilen tussen Mill en Langenboom de parkeerplaats op slot probeerde te doen omdat het zaterdag te druk werd. De man wil niet met zijn naam in de krant vanwege de bedreigingen. Hij zegt bang te zijn geweest om klappen te krijgen.

Maasland