Reis & Spijs: een toeristische rondrit door de regio langs vier restaurants die take-away-gerechten serveren.
Volledig scherm
PREMIUM
Reis & Spijs: een toeristische rondrit door de regio langs vier restaurants die take-away-gerechten serveren. © Eigen foto

Coronaproof uitje: rondrit langs 4 restaurants, met onderweg wandelen om de streek te ontdekken

GRAVE / MOOK / NIJMEGEN - Een culinair uitje in coronatijd, waarbij je tussen het eten door ook nog de omgeving ontdekt via binnenwegen. Dat is Reis & Spijs, een concept dat sinds mei al zo'n twintig keer is uitgevoerd op diverse locaties in Limburg en Noord-Brabant. Eind november is deze regio aan de beurt, met de Bourgondische Drie Provinciën Route.

3 reacties

 • KNijmegenaar

  6 maanden geleden
  Ik snap de 2 eerdere reacties, maar ik zie zelf weinig verschil, hooguit in gereden kilometers, tussen de reisbewegingen om eten en drank af te halen bij horecaondernemingen om thuis te nuttigen of om hetzelfde eten en drinken buitenshuis in de auto te nuttigen. Wel moet men dan niet met zijn allen de auto gaan verlaten en al helemaal niet allemaal op dezelfde plaatsen.
 • Anita

  6 maanden geleden
  In deze zelfde krant staat dat het veel te druk is in recreatiegebieden. En dan toch nog meer vertier organiseren. Hou je toch aan de regels. Ik heb geen zin om maanden langer iedere 2 weken nieuwe regels opgel3ed te krijgen. We kunnen er snel vanaf zijn als iedereen toch eens niet zo eigenwijs is. 
 • E67

  6 maanden geleden
  Welk deel van het verhaal wat we al maanden horen over ‘blijf binnen’ en ‘vermijd onnodige reisbewegingen’ snappen mensen niet!? Heel begrijpelijk dat de horeca alternatieven zoekt maar mensen stop nu toch eens met weggaan en blijf een tijdje binnen.... Andere landen kunnen het wel, als je daar buiten komt krijg je direct een €250 boete, maar wij Nederlanders denken het weer beter te weten (voor de cinekasters: ja ik ga naar een ander land toe waar men zich wel aan de regels houdt)
 1. Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn
  Play

  Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn

 2. Van Haga over omstreden Bevrijdingsdagposter FvD: ‘Ongepast'
  Play

  Van Haga over omstreden Bevrij­dings­dag­pos­ter FvD: ‘Ongepast'

Maasland