De speciale veerdienst voor Grave.
Volledig scherm
PREMIUM
De speciale veerdienst voor Grave. © Theo Peeters

Deze speciale pont zou boeren de Maas over helpen, maar het werd geen succes

GRAVE / NEDERASSELT - Speciaal voor boeren en loonwerkers kwam er een pont over de Maas tussen Grave en Nederasselt. Maar: die stopt ermee. Vrijdag vaart het veer voor het laatst. Het was geen succes, concluderen boeren en loonwerkers. Die willen hun schade verhalen op Rijkswaterstaat.

3 reacties

 • Ook

  9 maanden geleden
  Het is tegenwoordig ook nooit meer goed bij de boeren in Nederland en ze gaan hun kosten wel eens even "verhalen".Echt heel eerlijk, na al dit agriterreur die we dit jaar al gehad hebben al dan niet onder leiding van een kleine clubje aanvoerders, ben im die eeuwige "grote bek" vanuit die hoek eigenlijk wel weer helemaal zat.In Europees verband hebben ze het weer voor elkaar om 30% van de hele begroting voor zich te reserveren en dus niet voor vooruitgang, het wordt echt tijd voor een heel andere kijk op boeren als bezigheid in Nederland.
 • onrechtmagniet

  9 maanden geleden
  Wat heeft dit debacle nu gekost ?
 • ikke

  9 maanden geleden
  De oogst was bijna voorbij voordat het pont ging varen...! Echt weer iets van de overheden, normaal is dat op die datum goed, maar dat het weer ieder jaar anders is hebben die mensen niet in de gaten....!

Maasland