Digitale raadsvergadering in Grave, nog voltallig. Niet veel later verlaten de leden van de oppositie boos en ontluisterd de vergadering.
Volledig scherm
PREMIUM
Digitale raadsvergadering in Grave, nog voltallig. Niet veel later verlaten de leden van de oppositie boos en ontluisterd de vergadering. © Theo Peeters

‘Dit is ongekend en respectloos’; oppositie verlaat voortijdig de raadsvergadering in Grave

GRAVE - Boos, ontdaan en verdrietig waren de oppositieleden. Ze verlieten dinsdagavond de raadsvergadering voortijdig. Aanleiding was het niet bespreken van het feit dat de gemeente Grave onder financieel toezicht van de provincie komt te staan.

15 reacties

 • de heer Jan Zomers (68)

  1 week geleden
  Weglopen is altijd verkeerd - hiermee geef je aan dat je verloren hebt. Stel je voor dat de spelers Ajax, Feyenoord en PSV weglopen van het veld tijdens een belangrijke wedstrijd... dan heb je verloren en lig je eruit.
 • D. Stapel

  1 week geleden
  Dit heeft niks meer met een democratie te maken...Praat met elkaar! Dit is echt een schade en getuigd van financieel en politiek onvermogen. Helaas een hele trieste situatie voor de bewoners van Grave. Maar dit zat er al een hele poos aan te komen.
 • J W

  1 week geleden
  Mevr Bannink en de Hr Joosten snap ik wel. Aangezien hun nooit meer in een partij komen binnen t lvc, zijn ze bang dat ze moeten gaan werken voor hun geld. Een groot voordeel voor de gemeente grave. Hun kunnen nooit meer een beslissing nemen ten nadelen van grave en ten voordelen voor zichzelf
 • Ook

  1 week geleden
  Dictator BANNINK drukt weer eens haar eigen mening door. Ze schijnt geen enkel gevoel voor democratie te hebben en gaat maar door. Als ROOLVINK echt iets wilt doen stapt hij binnen twee weken op nadat hij deze week nog met de commissaris van de koning gaat praten. Zo kan het niet verder gaan, iemand dient deze "coalitie" uit te schakelen en dat kan enkel door de aanstelling van een regeringscommissaris met verdergaande volmachten die ook zonder deze gemeenteraad beslissingen kan nemen.
 • Charles Wit

  1 week geleden
  @peter b A) dat heeft niks met dit onderwerp te maken B) zij wordt ingeënt zodat ze voor mevrouw De Vries kan zorgen. Want als ook al het verplegend en verzorgend personeel te ziek is om te werken of komt te overlijden door Covid-19, komt mevrouw De Vries zeker te overlijden, omdat ze haar eten, drinken en medicijnen niet krijgt.
 1. Man zwaargewond bij bedrijfsongeval in Laag-Soeren
  Play

  Man zwaarge­wond bij bedrijfson­ge­val in Laag-Soe­ren

 2. Bruls: 'Avondklok is zwaarste maatregel'
  Play

  Bruls: 'Avond­klok is zwaarste maatregel'

Maasland