Zicht op Grave
Volledig scherm
PREMIUM
Zicht op Grave © Ed van Alem

Donkere wolken pakken zich samen boven Grave

GRAVE - Grave en de financiën. Er is de afgelopen week vanalles gebeurd en eind deze ligt er een belangrijke deadline? Wat is er in Grave aan de hand? Hoe zit dat in Grave?

6 reacties

 • Ook

  3 maanden geleden
  De realiteit gebiedt dat dit artikel ook dient te worden aangevuld met de objectieve vaststelling dat de gemeenteraad sedert jaar en dag een arena is geworden waar lokale machtspolitiek het hoogst bereikbare en het hoogst wenselijk zijn geworden. De raad heeft zo goed als geen enkele wezenlijke beslissing meer genomen. Elke andere beschrijving doet de werkelijkheid geweld aan!
 • Grave48

  3 maanden geleden
  Strategy van LPG: Zo slecht beleid voeren en zoveel schulden maken dat niemand met je samen wilt gaan....... Triest
 • flabus

  3 maanden geleden
  Dit wetende, nooit betrekken bij :Gemeente land van Cuijk!
 • de heer Jan Zomers (68)

  3 maanden geleden
  Donkere wolken pakken zich samen boven Grave... in de bijbel staat: hierna de zondvloed.Tegen de tijd dat Grave onder water loopt schiet de provincie te hulp en brengt de nieuwe gemeente Land van Cuijk licht in de duisternis.
 • Abonnee

  3 maanden geleden
  5 jaar vooruit? Was het maar waar...Er is maar liefst voor *40* jaar vooruit betaald (met in het achterhoofd uiteraard dat de gemeente over 4 jaar toch niet meer bestaat).En het bestuur van de club heeft al een garantstelling gevraagd voor nog meer geld. Wetende dat enkele LPG raadsleden in datzelfde bestuur zitten laat zich niet moeilijk raden wat het antwoord zal zijn.
 1. Topdrukte bij buitenzwembad: 'Ik ben zo blij als een kind'
  Play

  Topdrukte bij buitenzwem­bad: 'Ik ben zo blij als een kind'

 2. 'Straatrace' blijkt remproeven van de politie te zijn
  Play

  'Straatrace' blijkt remproeven van de politie te zijn

Maasland