Aan deze illegale opslag van stenen zou met de oplossing voor het bedrijf van Ben Litjens een einde komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan deze illegale opslag van stenen zou met de oplossing voor het bedrijf van Ben Litjens een einde komen. © Ed van Alem

Doorslaggevende stem Litjens krijgt nog een staartje: ‘Meestemmen is verwerpelijk’

GRAVE - De allesbeslissende stem van het Graafse raadslid Ben Litjens over zijn stenenhandel aan de Graafschedijk in Escharen, krijgt nog een staartje. De oppositiepartijen laten het er niet bij zitten en beraden zich op stappen. 

5 reacties

 • D. Stapel

  2 maanden geleden
  Dat meestemmen juridisch mag, betekent niet automatisch dat het ook wenselijk is...
 • P. Janszen

  2 maanden geleden
  Wat die Ben Litjens deed, ik denk dat ik hetzelfde zou doen als ik in zijn schoenen stond en mij die mogelijkheid werd geboden. Maar hoe naïef en incapabel kun je zijn als gemeenteraad. Dit past perfect in het plaatje met de soap rond de werf die zo nodig moest sluiten en de nasleep er van. Deze rubriek zou te kort zijn om al de dingen te benoemen over de gang van zaken in Grave. Ik hoop oprecht dat dit stelletje nooit bij de nieuw te vormen gemeente komt. Het zou desastreus zijn .
 • Frans van Raaij

  2 maanden geleden
  Als het gaat over het bedrijf van een raadslid mag deze persoon nooit meestemmen. Een slager die zijn eigen vlees keurt is hier wel van toepassing!
 • Pam Smets

  2 maanden geleden
  Kennelijk heeft het gemeentebestuur zijn huiswerk slecht gemaakt betreft het stemmen, en laat het maar een fiks staartje krijgen. En dat de gehele politiek van Grave er van uit zou gaan dat Litjens niet zou stemmen gezien de vorige stemmingen is een lachertje, ze hebben gewoon zitten slapen en Litjes heeft gedaan wat iedereen zou doen........wat je ook van deze man mag en kunt vinden.
 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  Die man moet je eens hard aanpakken, want hij denkt dat hij alles maar zo kan doen en denkt dat te mogen ook nog. Moet de gewone burger eens proberen, er zullen er best zijn die dat ook doen, maar toch! word hoog tijd dat de gemeente raad van Grave eens flink met de bezem door de raad moet, betere mensen erin!!
 1. Stenenhandel Litjens kan verder, met dank aan Litjens
  PREMIUM

  Stenenhan­del Litjens kan verder, met dank aan Litjens

  GRAVE - De stapels stenen die illegaal aan de Graafschedijk in Escharen staan, kunnen worden opgeruimd. Het bedrijf van eigenaar en tevens raadslid Ben Litjens krijgt daarvoor in ruil extra ruimte voor aan de achterkant van het bestaande perceel. De gemeenteraad stemde dinsdagavond voor een dergelijke constructie. Ben Litjens kan verder met zijn bedrijf. Met dank aan: Ben Litjens. Zijn stem over zijn eigen bedrijf was doorslaggevend.
 1. Bruls: 'Kabinet zal iets van risico moeten gaan nemen'
  Play

  Bruls: 'Kabinet zal iets van risico moeten gaan nemen'

 2. Reeën steken de weg over en overleven het niet
  Play

  Reeën steken de weg over en overleven het niet

Maasland