Links C45 Dakota’s, rechts Ralph P. Bellesfield.
Volledig scherm
PREMIUM
Links C45 Dakota’s, rechts Ralph P. Bellesfield. © GRATIS

Een enkele reis Linden met de Satan’s Fate

Bevrijding stap voor stapAflevering 3: Market Garden. De hoogmis is net uit, als de lucht zwaar wordt van het gebrom van vliegtuigen. Het is zondag, 17 september 1944. Een stralende dag. Iedereen rekt zich uit, kijkt naar boven. Het schouwspel is adembenemend. Meer dan duizend transportvliegtuigen vliegen over.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Recreatiebeheerder De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroepen uit Mill
    PREMIUM
    update/video

    Recreatie­be­heer­der De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroe­pen uit Mill

    MILL/LANGENBOOM - Bedreigingen waren zijn deel toen een van de beheerders van recreatieplas De Kuilen tussen Mill en Langenboom de parkeerplaats op slot probeerde te doen omdat het zaterdag te druk werd. De man wil niet met zijn naam in de krant vanwege de bedreigingen. Hij zegt bang te zijn geweest om klappen te krijgen.

Maasland