Leerlingen van het Merletcollege hebben met allerlei activiteiten geld ingezameld voor stichting Een glimlach doet wonderen. Opgericht naar aanleiding van het overlijden van een Merletleerling Kim Kremers. Kathy Mucha en Jolanda Kremers mochten de cheque in ontvangst nemen.
Volledig scherm
Leerlingen van het Merletcollege hebben met allerlei activiteiten geld ingezameld voor stichting Een glimlach doet wonderen. Opgericht naar aanleiding van het overlijden van een Merletleerling Kim Kremers. Kathy Mucha en Jolanda Kremers mochten de cheque in ontvangst nemen. © Ed van Alem

Een glimlach door een cadeau, dankzij aan kanker overleden Kim

GRAVE - Leerlingen van het Merletcollege in Grave hebben met activiteiten 4.520,20 euro ingezameld voor stichting Een glimlach doet wonderen, die zieke kinderen een cadeautje geeft. Kim Kremers uit Langenboom is de aanleiding voor de actie. Ze overleed op 14 maart 2014 op 17-jarige leeftijd aan kanker. Kathy Mucha - een vriendin van het gezin Kremers - richtte daarop een stichting op, die in het teken staat van Kims manier om met kanker om te gaan.

  1. Nijmeegse daklozen krijgen tijdelijk onderdak in containerwoningen
    Play

    Nijmeegse daklozen krijgen tijdelijk onderdak in container­wo­nin­gen

  2. Terreinwagen raast door voetgangersgebied Trier: twee doden
    Play

    Terreinwa­gen raast door voetgan­gers­ge­bied Trier: twee doden

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland