Volledig scherm
Aanrijding Gassel © SK-Media

Flinke schade na aanrijding in Gassel

GASSEL - Op het Maasveld in Gassel zijn aan het begin van de middag twee auto's met elkaar in botsing geraakt. Daarbij vielen geen gewonden.

De aanrijding ontstond toen een automobilist linksaf sloeg om het dorpje Gassel in te rijden. De bestuurder van een witte Landrover remde af, maar de automobilist daarachter was vermoedelijk te laat met remmen. 

De blauwe bestelwagen botste achterop de witte auto. Beide voertuigen raakten beschadigd. De bestelwagen werd afgesleept door een bergingsbedrijf.

Ambulancepersoneel controleerde de betrokkenen ter plekke, niemand raakte gewond. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Grave blij met voorgenomen vrachtwagenheffing: ‘Past in streven ze te weren op Elisabethstraat’

    Grave blij met voorgeno­men vrachtwa­gen­hef­fing: ‘Past in streven ze te weren op Elisabeth­straat’

    GRAVE - Vrachtwagenheffing op provinciale wegen waar mogelijk meer vrachtverkeer komt wanneer op de Nederlandse snelwegen met tolheffen wordt begonnen: in Grave zijn ze er blij mee. De vrachtwagenheffing staat niet alleen gepland voor het traject Oss-Grave (N324), zo zegt wethouder Ben Peters van Grave. Ook voor het stuk van Cuijk naar Grave, de N321, wordt mogelijk een dergelijke heffing ingevoerd.

Maasland