Bij alle bruggen over de Graafsche Raam komen faunapassages.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij alle bruggen over de Graafsche Raam komen faunapassages. © Theo Peeters

Graafse Raam wordt dankzij miljoeneninvestering luilekkerland voor kikkers en padden

GRAVE - Een natuurstrook, natuurlijke oevers, amfibieënpoelen, faunapassages en dassenbuizen, de Graafsche Raam tussen Escharen en het Gemaal van Sasse bij de Maas wordt opnieuw ingericht.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Recreatiebeheerder De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroepen uit Mill
    PREMIUM
    update/video

    Recreatie­be­heer­der De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroe­pen uit Mill

    MILL/LANGENBOOM - Bedreigingen waren zijn deel toen een van de beheerders van recreatieplas De Kuilen tussen Mill en Langenboom de parkeerplaats op slot probeerde te doen omdat het zaterdag te druk werd. De man wil niet met zijn naam in de krant vanwege de bedreigingen. Hij zegt bang te zijn geweest om klappen te krijgen.

Maasland