De scheepswerf in Grave lag er vlak na het faillissement in 2012 verlaten bij.
Volledig scherm
PREMIUM
De scheepswerf in Grave lag er vlak na het faillissement in 2012 verlaten bij. © Ed van Alem

‘Grave moet excuses maken voor faillissement scheepswerf’

GRAVE -  Grave  moet excuses maken voor het faillissement van de scheepswerf in Grave. Dat zegt Alex van Megen van het CDA in Grave. Door het maken van excuses door burgemeester en wethouders kan de weg vrij worden gemaakt naar een oplossing, zegt het CDA. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Recreatiebeheerder De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroepen uit Mill
    PREMIUM
    update/video

    Recreatie­be­heer­der De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroe­pen uit Mill

    MILL/LANGENBOOM - Bedreigingen waren zijn deel toen een van de beheerders van recreatieplas De Kuilen tussen Mill en Langenboom de parkeerplaats op slot probeerde te doen omdat het zaterdag te druk werd. De man wil niet met zijn naam in de krant vanwege de bedreigingen. Hij zegt bang te zijn geweest om klappen te krijgen.

Maasland