Afvalzakken in Grave.
Volledig scherm
PREMIUM
Afvalzakken in Grave. © Theo Peeters

Grave wil de rommel zelf gaan opruimen

GRAVE - Niet meer afhankelijk van particuliere bedrijven, maar zelf afval ophalen of dat doen met andere gemeenten. Dat is wat Grave wil. Tenminste, dat is het voorstel van wethouder Theo Lemmen. Desnoods stapt de gemeente Grave uit de samenwerking met de gemeenten in het Land van Cuijk en Boekel.

9 reacties

 • tinus aardsen

  2 jaar geleden
  die zijn zo wie zo al niet te vertrouwen, die willen we niet in de straat!
 • F.J.H. Lelivelt

  2 jaar geleden
  Dat is zeker goedkoper  ,een extern bedrijf is duurder 
 • CMu

  2 jaar geleden
  De gemeente Grave heeft bijna alle werkzaamheden ondergebracht bij externe bedrijven. Neem als voorbeeld de groenvoorziening. De gemeente laat de gazons maaien volgens een schema, of het nu nodig is of niet dat lijkt niet terzake te doen. Maaien van gras in de zomermaanden is vaak gewoon niet nodig.  Maar ja als je een schema voor het maaien maakt met een extern bedrijf komen ze wel maaien hoor want dat zijn inkomsten.  En voor de gemeente zinloze uitgaven. En wie betaalt dat zandmaaien? Jawel U.
 • de heer Jan Zomers (68)

  2 jaar geleden
  Mensen in het AZC van Grave willen graag iets te doen hebben... ze willen best komen helpen, maar Den Haag verbiedt zulke dingen.
 • Sjors

  2 jaar geleden
  Hshahahahaha. Lekker zelfstandig blijven en ga maar lekker zelf je eigen rommel opruimen. Misschien moet er eerst in het gemeentehuis rommel opgeruimd worden.