Jonge voetballertjes van fusieclub EGS in het stadhuis tijdens de raadsvergadering over het  nieuw sportcomplex Kranenhof.
Volledig scherm
PREMIUM
Jonge voetballertjes van fusieclub EGS in het stadhuis tijdens de raadsvergadering over het nieuw sportcomplex Kranenhof. © Theo Peeters

Groen licht voor sportpark Kranenhof

GRAVE - Grave krijgt een nieuw sportpark. De meerderheid van de gemeenteraad heeft daar maandagavond na maanden van discussie mee ingestemd.  De gemeente draagt aan de 7 miljoen euro die de klus gaat kosten ruim 4 miljoen euro bij. Dat geld wordt opgebracht door de subsidie die voor de komende veertig jaar is gereserveerd in één keer uit te betalen.

Met het groen licht dat is gegeven, kunnen de drie voetbalclubs Estria uit Escharen, GVV’57 uit Grave en SCV’58 uit Velp verder met hun fusieplannen en het vernieuwen van het sportpark Kranenhof waar SCV en Estria al gebruik van maken. Behalve de nieuwe fusieclub EGS gaat ook de Graafse hockeyclub van het nieuwe sportpark gebruikmaken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland