De tent bij Mooiland is inmiddels afgebroken.
Volledig scherm
De tent bij Mooiland is inmiddels afgebroken. © Ed van Alem

Het huis van Yvonne uit Sint Hubert staat onder stroom: ‘Ze hebben me gefolterd’

GRAVE - Een protest, dat is haar ‘tentenactie’. Een protest tegen woningcorporatie Mooiland in Grave die haar klachten niet serieus neemt, vindt Yvonne Wakker uit Sint Hubert. Het probleem? Haar van Mooiland gehuurde woning staat onder stroom. ,,De waterleiding, de leidingen van de centrale verwarming, de gasleiding. Alles. Ik word er gek van.”

64 reacties

 • Yvonne Wakker

  2 jaar geleden
  24-5-2019. Inmiddels ben ik met eigen onderzoek bezig gegaan.De vereffening in de badkamer heeft spanning zonder ergens aan vast te zitten met de stroom eraf.De aardpen doet niets, De vereffening doet niets.Op een radiator die met zijn buizen in de betonnevloer zitten kunnen we een lamp laten branden met alle stroom eraf. In de tuin kunnen we ook een lamp laten branden op de zwerfstroom.De CV ketel maakt een aardlus.En nu mag Mooiland nog een keer proberen om te zeggen dat er geen gebrek is. Deze woning is dus geaard op de cv leidingen. En levensgevaarlijk.
 • Yvonne Wakker

  2 jaar geleden
  Ben druk bezig. Reactie hierboven. Er komt nu een inspecteur onderzoek doen naar de oude en nieuwe aarding van de badkamer. Van buitenaf komen zwerfstromen. In huis zitten zwerfstromen. Het is een nare ziekmakende kwestie. En niet alleen voor mij. Alleen anderen kunnen niet waarnemen wat ik kan voelen en waarvoor ik meters heb liggen. vuilestroom is hoog, maghnetisch veld is hoog en iedereen kijkt weg.
 • Yvonne Wakker

  2 jaar geleden
  16-5. Nog steeds is het een berg ellende. Ik heb Aardnet uit Tilburg laten komen, Die hebben geconstateerd dat er 166,5 ohm op de aardpen stond. het draadje 6 mm aan een brok roest, was dus mijn aarding. inmiddels heb ik nu een aardpen van 19 meter op 7,2 ohm. De enorme magnetische velden zijn niet verminderd. Brabantwater heeft de koperen waterleiding in de grond vervangen door kunststof. ook nu vandaag weer 1000 nano tesla voor mijn voordeur, 400 nano tesla in de badkamer, de rondzingende stroom nog steeds niet verholpen. Mooiland ontkent nog steeds een gebrek. De strijd gaat door.
 • LVCer

  2 jaar geleden
  nou ben ik onderhand wél benieuwd wat er inmiddels gebeurd is !?
 • T1plotseling

  2 jaar geleden
  Ik kan me een plek herinneren, waar 4 aarddraden schuin in de grond werden geslagen, eer men aarding afdoende vond. Het was iets voor tv-ontvangst, meen ik..
 1. Land van Cuijk laat Grave keihard vallen, de gevolgen zijn groot
  PREMIUM

  Land van Cuijk laat Grave keihard vallen, de gevolgen zijn groot

  GRAVE / CUIJK - De fuserende gemeenten Boxmeer, Cuijk, Sint Anthonis en Mill gaan niet akkoord met bezuinigingsvoorstellen van buurgemeente Grave. Dat blijkt uit een brief van de stuurgroep Land van Cuijk aan Grave, die in handen van deze krant is. De gevolgen voor Grave zijn groot. Het komt nu naar alle waarschijnlijkheid onder financieel toezicht van de provincie te staan. Grave moet dan voor iedere uitgave goedkeuring vragen in Den Bosch.
 1. Ondernemers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen
  Play

  Onderne­mers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen

 2. Bruls: 'Dit zijn geen demonstranten, maar coronahooligans'
  Play

  Bruls: 'Dit zijn geen demonstran­ten, maar coronahoo­li­gans'

Maasland