De herinrichting en verbouwing van de Generaal de Bonskazerne in Grave. Hier kunnen startups en kunstenaars straks ruimte huren en er komt ook horeca. Tevens wordt gekeken naar woonmogelijkheden en werken samen.
Volledig scherm
PREMIUM
De herinrichting en verbouwing van de Generaal de Bonskazerne in Grave. Hier kunnen startups en kunstenaars straks ruimte huren en er komt ook horeca. Tevens wordt gekeken naar woonmogelijkheden en werken samen. © Theo Peeters

Het wordt tijd voor reuring in de Generaal de Bonskazerne: ‘Ik hoopte dat het sneller zou gaan’

GRAVE - Na het vertrek van de asielzoekers naar de gloednieuwe accommodatie in september 2016 staat de monumentale Generaal De Bonskazerne in Grave leeg. Er wordt een nieuwe poging gedaan huurders te vinden voor de talloze ruimtes. Het wordt na bijna vijf jaar leegstand tijd voor reuring daar.

2 reacties

 • F.J.H. Lelivelt

  2 maanden geleden
  hopende dat na de verbouwing het snel bewoond wordt
 • Frans van Raaij

  2 maanden geleden
  Een mooie plaats dus voor onze relschoppers en vandalen.
 1. Fout bij tellen inwonersraadpleging in Grave, maar voor de uitkomst verandert er niet veel

  Fout bij tellen inwoners­raad­ple­ging in Grave, maar voor de uitkomst verandert er niet veel

  GRAVE - In alle negen stembureaus van de gemeente Grave blijkt dat er een meerderheid was voor aansluiten bij de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Dat is anders dan aanvankelijk leek. Afgelopen weekeinde was bij de processen verbaal van de afzonderlijke stembureaus nog te zien dat bij het stembureau in de bibliotheek aan de Trompetterstraat er een meerderheid zou zijn die op de vraag of de gemeente Grave behouden moet blijven 'ja’ had gestemd.
 1. Australië herdenkt Prins Philip
  Play

  Australië herdenkt Prins Philip

 2. Spiksplinternieuwe priklocatie in Malden nauwelijks gebruikt
  Play

  Spiksplin­ter­nieu­we prikloca­tie in Malden nauwelijks gebruikt

Maasland