Jacques Leurs, voorzitter en oprichter van de Graafse partij Keerpunt 2010 stapt met onmiddellijke ingang op.
Volledig scherm
PREMIUM
Jacques Leurs, voorzitter en oprichter van de Graafse partij Keerpunt 2010 stapt met onmiddellijke ingang op. © Theo Peeters

Jacques Leurs heeft er geen zin meer in: Voorzitter Keerpunt 2010 in Grave stapt op

UpdateGRAVE - Jacques Leurs, voorzitter en oprichter van de Graafse partij Keerpunt 2010 stapt met onmiddellijke ingang op. Dat heeft hij dinsdagavond na afloop van de gemeenteraadsvergadering besloten.  

‘Ik heb vanavond besloten om mijn voorzitterschap van Keerpunt 2010, zwaar teleur(s)gesteld in het gedrag van Ben Litjens, met onmiddellijke ingang neer te leggen. Ik moet wel zeggen met bloedend hart, nu ik al mijn ziel en zaligheid in deze partij heb gestoken’, laat Leurs weten.

Litjens, het enige raadslid namens Keerpunt in de raad van Grave, stemde dinsdagavond voor een volksraadpleging op 14 mei.

Daarmee bestaat de kans dat Grave te laat is om zich aan te sluiten bij Land van Cuijk in oprichting. De fusiegemeente van Cuijk, Boxmeer, Sint Anthonis en Mill en Sint Hubert moet op 1 januari 2022 een feit zijn.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland