Altijd interessant voor kinderen: militaire uniformen.
Volledig scherm
Altijd interessant voor kinderen: militaire uniformen. © Ed van Alem

Kazerne Grave: Nu nog rondleidingen, straks ook wonen en horeca

GRAVE - De rondleidingen zaterdag tijdens Open Monumentendag op het terrein van de voormalige Generaal De Bons-kazerne in Grave waren goedgevuld. Ruim tweehonderd mensen namen de moeite een kijkje te nemen op het terrein, dat tot medio 2016 nog als asielzoekerscentrum dienst deed.

2 reacties

 • J. Zomers

  6 dagen geleden
  Dit rommelig en oud gebouw (1939) moet je omstoten... veel hoeken, kleine kamers en torentjes, daar kun je niets van maken - dit veranderen kost veel geld. Wie wil daar wonen en werken... voor horeca is het een ongezellig gebouw - met een terras op een kleine binnenplaats, wie gaat daar zitten? Beter is daar een nieuw, duurzaam en goed geïsoleerd pand neerzetten * geschikt voor horeca en wonen.
 • tinus aardsen

  6 dagen geleden
  Wonen? wie wil er nu in de buurt van asielzoekers wonen? als de asielzoekers nu wegzijn, was het nog iets anders. Mocht je daar willen wonen, mag je je spullen wel goed wegstoppen want anders blijft er weinig over, die stelen als raven!!
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Maasland