Een expositie in de Vincentiuskerk in Velp. Ditmaal met werk van Betsy Klabbers.
Volledig scherm
PREMIUM
Een expositie in de Vincentiuskerk in Velp. Ditmaal met werk van Betsy Klabbers. © Ed van Alem

Kunst in het Kerkje wordt uit het kerkje in Velp gezet: ‘Het college kan er op rekenen dat er fel verzet komt’

UPDATEVELP - Ruim veertig jaar zat Kunst in het Kerkje in de Vincentiuskerk in Velp. Maar daar komt een einde aan. Op 1 januari is Kunst in het Kerkje niet meer welkom in het kerkje.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Recreatiebeheerder De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroepen uit Mill
    PREMIUM
    update/video

    Recreatie­be­heer­der De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroe­pen uit Mill

    MILL/LANGENBOOM - Bedreigingen waren zijn deel toen een van de beheerders van recreatieplas De Kuilen tussen Mill en Langenboom de parkeerplaats op slot probeerde te doen omdat het zaterdag te druk werd. De man wil niet met zijn naam in de krant vanwege de bedreigingen. Hij zegt bang te zijn geweest om klappen te krijgen.

Maasland