Mannen die pinautomaat proberen te beroven in opsporingsprogramma

GRAVE - Een poging om al het geld uit een pinautomaat op het Hofplein in Grave te halen krijgt aankomende maandag aandacht in het opsporingsprogramma van Omroep Brabant. De politie is op zoek naar de twee mannen die op donderdag 16 augustus in alle vroegte proberen ‘in te breken’ in de pinautomaat om door het ontregelen ervan te zorgen dat het apparaat geld blijft uitspugen.

De camera van de pinautomaat registreerde om 03.40 uur twee mannen. Een van hen, een forse man, is volgens de politie met een soort soldeerbout in de weer. Er zijn ook rookpluimpjes te zien. Als even later het licht bij de automaat uit gaat, vertrekt de man. Hij komt nog even in  beeld en is dan verdwenen. Net als de tweede man.

De politie hoopt dat het publiek kan vertellen wie de mannen zijn. Ze maken geen geld buit, maar veroorzaken wel flinke schade aan de automaat.

De uitzending van Omroep Brabant is maandagavond om 18.00 uur.

Volledig scherm
Een van de toegangswegen naar het Hofplein in Grave. © Google
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland