Volledig scherm
Brug bij Nederasselt afgesloten na ongeval © Luuk Merkus / Persbureau Heitink

Motorrijder na botsing 40 meter meegesleept onder auto

NEDERASSELT - Op de John S Thompsonbrug tussen Grave en Nederasselt is dinsdagavond rond 22.10 uur een motorrijder geschept door een auto. Het slachtoffer is zo'n 40 meter meegesleurd onder de auto en moest bevrijd worden door de brandweer.

Een Volkswagen polo klapte door nog onbekende reden vol op de motorrijder. Het slachtoffer, een man, is ter plaatse gereanimeerd. Hoe hij er aan toe is, is niet bekend. Wel geeft de politie aan dat hij ernstig gewond is geraakt.

De brug is enige tijd afgesloten geweest voor verkeer.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verdachten illegale vogelhandel uit Beugen, Heijen, Boxmeer, Oeffelt en Milsbeek blijven ontkennen

    Verdachten illegale vogelhan­del uit Beugen, Heijen, Boxmeer, Oeffelt en Milsbeek blijven ontkennen

    DEN BOSCH / BOXMEER - De verdachten van het illegaal vangen, verhandelen en kopen van beschermde vogels in Beugen, Heijen, Boxmeer, Oeffelt en Milsbeek in 2014, ontkenden deze week bij het gerechtshof in Den Bosch fel dat ze iets verkeerd hadden gedaan. ,,Ik heb bekennende verklaringen onder druk afgelegd”, stelde een 59-jarige man uit Afferden. De rechtbank had hem een celstraf van 8 maanden opgelegd, waarvan 3 maanden voorwaardelijk.

Maasland