Volledig scherm
Brandweer en ambulancepersoneel bij de vrachtwagen. © SK-media

N324 bij Grave afgesloten vanwege gekantelde vrachtwagen

GRAVE - Een vrachtwagen is vanmiddag rond 12.00 uur gekanteld in Grave. Hierdoor is de chauffeur klem komen te zitten in de cabine en moest hij gered worden door de brandweer. De wagen lekt olie. De aansluiting van de N321 op de N324 is afgesloten.

Het ongeval vond plaats op de onlangs volledig vernieuwde en met stoplichten beveiligde kruising  van de Sint Elisabethstraat met de Arnoud van Gelderweg. Hoe het heeft kunnen gebeuren is niet helemaal duidelijk.

De vrachtwagen is geladen met geitenmelk.

De N321 is vanwege het ongeval afgesloten. De verwachting is dat dat tot 15.00 uur duurt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Grave blij met voorgenomen vrachtwagenheffing: ‘Past in streven ze te weren op Elisabethstraat’

    Grave blij met voorgeno­men vrachtwa­gen­hef­fing: ‘Past in streven ze te weren op Elisabeth­straat’

    GRAVE - Vrachtwagenheffing op provinciale wegen waar mogelijk meer vrachtverkeer komt wanneer op de Nederlandse snelwegen met tolheffen wordt begonnen: in Grave zijn ze er blij mee. De vrachtwagenheffing staat niet alleen gepland voor het traject Oss-Grave (N324), zo zegt wethouder Ben Peters van Grave. Ook voor het stuk van Cuijk naar Grave, de N321, wordt mogelijk een dergelijke heffing ingevoerd.

Maasland