Na tien jaar fietsen is Gerards punt gemaakt: 'Het regent bijna nooit'

VideoGRAVE -  Tien jaar lang heeft hij het bijgehouden: regent het wel of regent het niet. Maar nu vindt Gerard Poels (55) uit Grave het welletjes. Hij stopt met zijn site hetregentbijnanooit.nl. En niet omdat het máánden droog is geweest.

Dagelijks fietst hij van Grave naar naar zijn werk in Nijmegen. 18 kilometer heen, 18 kilometer terug. Lekker relaxed op z'n groene ligfiets die hij jaren geleden aanschafte vanwege rugproblemen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verdachten illegale vogelhandel uit Beugen, Heijen, Boxmeer, Oeffelt en Milsbeek blijven ontkennen

    Verdachten illegale vogelhan­del uit Beugen, Heijen, Boxmeer, Oeffelt en Milsbeek blijven ontkennen

    DEN BOSCH / BOXMEER - De verdachten van het illegaal vangen, verhandelen en kopen van beschermde vogels in Beugen, Heijen, Boxmeer, Oeffelt en Milsbeek in 2014, ontkenden deze week bij het gerechtshof in Den Bosch fel dat ze iets verkeerd hadden gedaan. ,,Ik heb bekennende verklaringen onder druk afgelegd”, stelde een 59-jarige man uit Afferden. De rechtbank had hem een celstraf van 8 maanden opgelegd, waarvan 3 maanden voorwaardelijk.

Maasland