Wethouder Rick Joosten, terug van weggeweest.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Rick Joosten, terug van weggeweest. © Ed van Alem

Na zijn ziekte wil wethouder Rick Joosten de klus in Grave nog wel afmaken

GRAVE - Wat was hij trots toen hij wethouder werd in zijn Grave. Maar er kwam een kink in de kabel. Rick Joosten werd ziek en moest vanaf de zijlijn toezien hoe alle belangrijke beslissingen in Grave werden genomen.

5 reacties

 • cris Melser

  1 maand geleden
  Rick Joosten ken ik als een persoon die echt een hart heeft voor Grave ken Rick al wat jaartjes eerst als Gemeenteraadslid en later als Wethouder en heb goede contacten gehad met Rick als Gemeenteraadslid contact voor de jeugd en later als Wethouder contact over het Hertenpark en zwerfafval in het park altijd stond hij gelijk klaar en ging er ook echt achteraan om alles te doen wat nodig was vond het ook jammer dat hij een anderen portefeuille kreeg wat ook gelijk einde onderhoud hertenpark werd
 • J. Zomers

  1 maand geleden
  Het is toeval dat iemand uit Grave de ziekte van Graves heeft gehad. Het Franse woordje ''grave'' betekent ernstig / erg. De financiële toestand bij gemeente Grave was grave (ernstig, erg).
 • tinus aardsen

  1 maand geleden
  @ J. Zomers, waarom moet je dat onthouden? ben je bang dat je het ook krijgt?
 • Frans van Raaij

  1 maand geleden
  Blijf maar lekker thuis om uit te zieken. Beterschap. Alles wat toch klauwen met geld kost komt toch op het bordje: Gemeente land van Cuijk.
 • J. Zomers

  1 maand geleden
  Beterschap en sterkte... de naam ziekte van Graves, dat zal ik altijd onthouden.
 1. Die QR-code is een splijtzwam in politiek Land van Cuijk
  PREMIUM
  20

  Die QR-code is een splijtzwam in politiek Land van Cuijk

  CUIJK - Wel of geen controle op de QR-code vanavond bij de politieke bijeenkomst in de schouwburg in Cuijk? Die vraag is een splijtzwam binnen de politiek. Besloten is dat een QR-code, die aangeeft of mensen gevaccineerd zijn, een negatieve Test voor Toegang hebben of de ziekte corona hebben doorgemaakt, niet nodig is. Dat om de bezwaarmakers tegen het gebruik van de code tegemoet te komen. De horeca blijft daarom gesloten. Pas als die opengaat wordt er op de QR-code gecontroleerd.

Maasland