Wethouder Rick Joosten, terug van weggeweest.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Rick Joosten, terug van weggeweest. © Ed van Alem

Na zijn ziekte wil wethouder Rick Joosten de klus in Grave nog wel afmaken

GRAVE - Wat was hij trots toen hij wethouder werd in zijn Grave. Maar er kwam een kink in de kabel. Rick Joosten werd ziek en moest vanaf de zijlijn toezien hoe alle belangrijke beslissingen in Grave werden genomen.

5 reacties

 • cris Melser

  1 jaar geleden
  Rick Joosten ken ik als een persoon die echt een hart heeft voor Grave ken Rick al wat jaartjes eerst als Gemeenteraadslid en later als Wethouder en heb goede contacten gehad met Rick als Gemeenteraadslid contact voor de jeugd en later als Wethouder contact over het Hertenpark en zwerfafval in het park altijd stond hij gelijk klaar en ging er ook echt achteraan om alles te doen wat nodig was vond het ook jammer dat hij een anderen portefeuille kreeg wat ook gelijk einde onderhoud hertenpark werd
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Het is toeval dat iemand uit Grave de ziekte van Graves heeft gehad. Het Franse woordje ''grave'' betekent ernstig / erg. De financiële toestand bij gemeente Grave was grave (ernstig, erg).
 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  @ J. Zomers, waarom moet je dat onthouden? ben je bang dat je het ook krijgt?
 • Frans van Raaij

  1 jaar geleden
  Blijf maar lekker thuis om uit te zieken. Beterschap. Alles wat toch klauwen met geld kost komt toch op het bordje: Gemeente land van Cuijk.
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Beterschap en sterkte... de naam ziekte van Graves, dat zal ik altijd onthouden.