In Boxmeer worden voorbijgangers al warm gemaakt voor de opening van de terrassen. Het is nog wel even afwachten of het deze maand echt waarheid wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
In Boxmeer worden voorbijgangers al warm gemaakt voor de opening van de terrassen. Het is nog wel even afwachten of het deze maand echt waarheid wordt. © Ed van Alem

Nu al stormloop op terrastafeltjes, in hoop op versoepelingen

GRAVE - Ook al is nog onduidelijk of en zo ja wanneer dan precies de terrassen open mogen, mensen proberen nu al een tafeltje met stoelen te bemachtigen. Café De Maaspoort in Grave heeft het reserveringssysteem via de website maar stopgezet omdat er te veel aanmeldingen binnenkwamen.

4 reacties

 • Heidi Theunissen

  4 weken geleden
  Geduld is een schone zaak !
 • F.J.H. Lelivelt

  4 weken geleden
  Geloof maar niet dat terrassen open gaan , corona cijfers lopen gestaag op
 • J. Zomers

  4 weken geleden
  Versoepeling? Telkens als er versoepelingen worden aangekondigd, komt het RIVM en de ziekenhuizen met alarmerende berichten. Vrees dat we nog twee maanden moeten wachten.
 • Tom Hond

  4 weken geleden
  Allemaal leuk en aardig maar als je met een test bewijs en je gegevens moet gaan stappen dan is de lol er wel vanaf dan maar geen uitjes meer en als mensen dat normaal gaan vinden dan zit er toch ergens een steekje los in de boven kamer.
 1. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

 2. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
  Play

  Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

Maasland