Stenenhandel Litjens Escharen.
Volledig scherm
PREMIUM
Stenenhandel Litjens Escharen. © Google Maps

Oppositie wil onderzoek naar integriteit van gemeenteraadslid Litjens: Waarom nu wel een overeenkomst over zijn stenenhandel?

GRAVE - Hoe is de gang van zaken rond de steenhandel van raadslid Ben Litjens van Grave? Is de oplossing voor de manier waarop Litjens zijn materialen in Escharen opslaat, netjes volgens de regels tot stand gekomen? 

9 reacties

 • Jan

  1 maand geleden
  Kost weer geld dat heeft Grave niet
 • de heer Jan Zomers (68)

  1 maand geleden
  Stenen geven geen stank en hebben ook geen stikstof uitstoot... maar het is niet mooi om te zien.
 • Ook

  1 maand geleden
  Aangezien deze situatie inmiddels al zoveel jaren voortduurt kan een integriteitsonderzoek zich ook niet slechts tot het huidig college van burgemeester en wethouders beperken, maar dienen ook eerdere wethouders onderzocht te worden.Nu er - om begrijpelijke redenen - geen vertrouwen kan worden gesteld in de raad zelf, lijkt het me gewenst om dit onderzoek te laten uitvoeren door een extern bureau dat dan in opdracht van de commissaris van de koning werkzaam is zodat niet de gemeenteraad van Grave resultaten alsnog kan afwijzen.
 • Ook

  1 maand geleden
  Ik stel voor dat u man en paard noemt wanneer u het heeft over volgens u soortgelijke voorvallen in Wijchen, Heumen of Nijmegen.Grave is helaas al jaren een voorbeeld van hoe diep de kwaliteit van lokale politiek kan zakken namelijk en staat daardoor absoluut niet op gelijke hoogte met de andere plaatsen die u nu gemakshalve maar even noemt.Dus of feiten vermelden of deze dan onzinnige bewering terug nemen!
 • Neelie

  1 maand geleden
  Zucht...gemeente Grave.Litjens is lid van de coalitie met als gevolg dat hij TEGEN de Land van Cuijk procedure heeft gestemd- hebben ze hem deze grote legalisering/ uitbreidings wortel voor zijn neus gehouden? 
 1. Curator Scheepswerf Grave eist rectificatie gemeente
  PREMIUM

  Curator Scheeps­werf Grave eist rectifica­tie gemeente

  GRAVE - Het persbericht dat de gemeente Grave vorige week vrijdag heeft verspreid over de scheepswerf klopt niet. Curator mr. Remco Michielsen vindt dat de gemeente moet rectificeren. Volgens de gemeente wordt de schadeclaim die de gemeente tegemoet kan zien omdat het schuldig is bevonden aan het faillissement van de werf maximaal twee miljoen euro. De curator denkt, zo liet hij eerder doorschemeren, aan bedrag richting de 10 miljoen euro.
 1. Man zwaargewond bij bedrijfsongeval in Laag-Soeren
  Play

  Man zwaarge­wond bij bedrijfson­ge­val in Laag-Soe­ren

 2. Bruls: 'Avondklok is zwaarste maatregel'
  Play

  Bruls: 'Avond­klok is zwaarste maatregel'

Maasland