OZB BSOB
Volledig scherm
PREMIUM
OZB BSOB © Getty Images

Profiteren de inwoners van Grave van het aansluiten bij Land van Cuijk?

GRAVE - De onroerendezaakbelasting (ozb) zou in Grave fors worden verhoogd. Subsidies zouden geheel of gedeeltelijk worden geschrapt. Maar gaat dat veranderen nu Grave bij de nieuwe gemeente Land van Cuijk gaat horen?

5 reacties

 • J. Zomers

  2 weken geleden
  Eendracht maakt macht! Als de andere 4 gemeenten van Land van Cuijk zich dadelijk van de goede kant laten zien, dan lossen we dit gezamenlijk netjes op.
 • Eelco de Boer

  3 weken geleden
  De vraag moet andersom gesteld worden: Profiteren de overige inwoners straks van het annexeren van Grave? Voor de inwoners van nu nog Grave is het heel simpel: De kosten van alle reeds bekende en toekomstige lijken in de kast als gevolg van incapabele en corrupte raadsleden (de sportaccommodatie, de werf en de stenendump zullen ongetwijfeld niet de laatste voorvallen zijn die nog boven tafel komen) worden simpelweg verdeeld over meer belastingbetalers. Wat schiet de rest er echter mee op?
 • Frans van Raaij

  1 maand geleden
  Willen van de Rijdt, ik denk dat je gelijk hebt maar er komt zeker ook een tijd dat het beter en meer eensgezind wordt.
 • Willem van de Rijdt

  1 maand geleden
  Ik vrees dat we het beroerde Graafse beleid van de afgelopen jaren zeker nog (financieel) gaan voelen in de nieuwe gemeente LvC.
 • tinus aardsen

  1 maand geleden
  Profiteren? De gemeente profiteert van ons al jaren, wij gaan er allleen maar op achteruit, wij kunnen aan het betalen komen, let maar op!!
 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Maasland