Nigel Sean in zijn studio in Grave
Volledig scherm
PREMIUM
Nigel Sean in zijn studio in Grave © Ed van Alem

Rapper Nigel Sean uit Grave streamt zijn muziek om eenzaamheid tegen te gaan

GRAVE / NIJMEGEN - Rapper Nigel Sean zocht tijdens de coronacrisis een andere manier om zijn muziek te maken. Hij richtte een onlineplatform op waar hij samen met zijn kijkers muziek maakt. ,,Het zijn twee vliegen in één klap: muziek maken én eenzaamheid bestrijden.’’

1 reactie

 • Pedro Kantor

  4 dagen geleden
  Dit is gewoon de nieuwe vorm van muziek maken. Ook livebands moeten hieraan geloven, want de tijd dat je bij podia kon aankloppen voor een optreden is allang voorbij. Cafe's waar dat kon, zoals Trianon, Ndrground en Allicht/Weerlicht zijn ter ziele en bij Doornroosje/Merleyn wacht je alleen maar schamper hoongelach. Tenzij ze weten dat je al een publiek meebrengt. En om dat te creëren is livestreaming heel geschikt voor. Dus, bands, ga streamen vanuit je oefenruimtes!
 1. Oude dienstmaten na precies 50 jaar samen terug op Generaal de Bonskazerne: ‘Janssen’, achter de wacht!’
  PREMIUM
  SERIE EINDE DIENSTPLICHT | video
  8

  Oude dienstma­ten na precies 50 jaar samen terug op Generaal de Bonskazer­ne: ‘Janssen’, achter de wacht!’

  Deze zomer is het 25 jaar geleden dat de opkomstplicht voor dienstplichtigen in Nederland werd opgeschort. Bij 17-jarige jongens en meisjes ploft vandaag de dag nog wel de brief van inschrijving op de deurmat, maar zij hoeven niet meer op te komen voor militaire training. Dat was vroeger wel anders. De Gelderlander blikt in deze serie wekelijks terug op die bijzondere tijd.
 2. De theaters zijn weer open, maar nog weinig activiteiten
  PREMIUM

  De theaters zijn weer open, maar nog weinig activitei­ten

  Wie verwacht dat de regionale cultuurverschaffers, na maanden van dorre droogte, uit zouden pakken met veel voorstellingen komt bedrogen uit. Daar hebben ze hun redenen voor. Alleen Schouwburg Cuijk en De Weijer in Boxmeer hebben in de komende tijd een handjevol evenementen op de agenda staan. Zo geeft de Nijmeegse singer-songwriter Frank Boeijen in drie dagen zes concerten, waarvan vandaag de voorverkoop start. Een rondje langs de culturele velden.

Maasland