Onder het toeziend oog van de jury voert Minke van der Linden haar proef uit tijdens het Hippisch Festijn Grave in 2015.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder het toeziend oog van de jury voert Minke van der Linden haar proef uit tijdens het Hippisch Festijn Grave in 2015. © Ed van Alem

Sportclubs in Grave: ‘Is er voor ons ook geld?’

GRAVE - Sportclubs in de gemeente Grave zouden graag een graantje meepikken van de vijf miljoen euro die wordt uitgetrokken voor een gloednieuwe accommodatie voor de drie fuserende voetbalclubs Estria, GVV’57 en SCV’58. Met een inderhaast opgestelde brandbrief hopen ze dat dinsdag de gemeenteraad ook aandacht heeft voor de niet-voetbal-clubs.

,,We wisten wel dat er een fusie tussen de drie voetbalclubs aan zat te komen”, zegt Michél Brands van de Stichting Hippisch Festijn Grave. ,,Toen we vorige week lazen dat het vijf miljoen euro gaat kosten, schrokken we toch nog. We moesten snel in actie komen. Het staat nu immers al ter goedkeuring op de agenda van de gemeenteraad.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland